fb-image

Όροι χρήσης

 • Γενικοί Όροι Χρήσης

  Επιχείρηση

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της έλVino ανήκει στην εταιρεία με τα παρακάτω στοιχεία:

  έλVino O.E.

  Εμπόριο οίνων- ποτών- αναψυκτικών.

  15o χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

  Τ/φ 2310 403100 – 2310 403110

  Fax 2310 403105

  ΑΦΜ 800757140

  ΔΟΥ Ζ Θεσσαλονίκης

  Αριθμός ΓΕΜΗ: 139791504000

  Όριο ηλικίας

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα elvino.gr πωλεί οινοπνευματώδη προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

  Παραγγελίες

  Οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα elvino.gr με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.elvino.gr

  • Μέσω email στην διεύθυνση sales@elvino.gr

  • Μέσω τηλεφώνου καλώντας τον αριθμό 30 2310 403 100

  Η παραγγελία με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους συνιστά αποδοχή των

  όρων χρήσεως του ηλεκτρονικού καταστήματος.

  Ώρες λειτουργίας

  Το elvino.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και, ως εκ τούτου, είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες/πελάτες του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο, η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το κατάστημα είναι εφικτή εντός των ωρών 09:00π.μ, εως 21:00μ.μ, καθημερινές και Σάββατα.

  Τιμές

  Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι τελικές, σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που αντιστοιχεί σε κάθε προϊόν. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.elvino.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς έγγραφη ενημέρωση προς τους πελάτες. Οι χρεώσεις του κόστους αποστολής υπολογίζονται με βάση την διεύθυνση και τον χρόνο παράδοσης.

  Τρόποι πληρωμής

  Οι πελάτες του www.elvino.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές πληρωμής των παραγγελιών τους:

  • Πιστωτική κάρτα

  • Paypal

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Η διεκπεραίωση κάθε παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει εξόφληση τόσο για το συγκεκριμένο είδος, όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

  Τρόποι αποστολής/παράδοσης

  Ανάλογα με την διεύθυνση του παραλήπτη, η παράδοση των παραγγελιών γίνεται είτε από υπάλληλο της εταιρείας με ίδιο μέσο, είτε με συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier), είτε μέσω πρακτορείου/ταχυδρομείου, σε ειδικές περιπτώσεις. Επιπλέον, ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει την παραγγελία του από το φύσικό κατάστημα της έλVino, κατόπιν συνεννοήσεως, χωρίς χρέωση.

  Εγγύηση ποιότητας/επιστροφές

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν για λάθος της εταιρίας, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε δωρεάν εντός 14 εργάσιμων ημερών και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό σας.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς λόγους τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες και είναι η ακόλουθη:

  Μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή παραλαβής των αγορών σας, πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με το “ Έντυπο επιστροφής προϊόντων” που σας έχουμε αποστείλει με συμπληρωμένα τα ζητούμενα στοιχεία.

  Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στη συσκευασία στην οποία το παραλάβατε και να συνοδεύεται με την απόδειξη σε άριστη κατάσταση. Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων.

  Ασφάλεια συναλλαγών

  Οι χρηματικές συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα elvino.gr γίνονται είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (Τράπεζα Πειραιώς) είτε μέσω της Αμερικάνικης εταιρείας PayPal Inc. Η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται με ευθύνη και με τους όρους των συγκεκριμένων οργανισμών.

  Προστασία προσωπικών δεδομένων

  Η συλλογή προσωπικών στοιχείων από το ηλεκτρονικό κατάστημα elvino.gr γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα την ενημέρωση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων αυτών από τον πελάτη στον ιστοχώρο elvino.gr συνιστά έγγραφη συγκατάθεση για την χρήση τους με αυτό τον σκοπό. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πωλήσει ή προωθήσει τα στοιχεία αυτά προς οποιονδήποτε τρίτο για κανένα λόγο.

  Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου

  Η εταιρεία υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης (ή τιμολογίου βάσει στοιχείων που ο πελάτης θα προσκομίσει) για κάθε αγορά.

test

test